Proiect Ozun – Ansamblu Rezidential, sector 3

Case de vanzare, personalizate, individuale si cuplate, intr-un ansamblu rezidential, situat in Cartierul Titan, zona Bdului Theodor Pallady, intre statia de metrou 1 Decembrie 1918 si statia de metrou Nicolae Teclu, in sectorul 3, dispunand de un grad inalt de confort, toate de utilitatile si de toate facilitatile zonei.

OZUN 3 - slide1-940_401

Descriere ansamblul rezidential Ozun: Dezvoltat pe o suprafata de 6.000 mp, ansamblul rezidential cuprinde 21 case cu acces individual avand teren 215 mp.

Pentru ca bunul gust va fi mereu la moda, ne-am gandit sa-l transformam in stil de viata. Arhitectura aparte, va va intampina de fiecare data cand veti ajunge acasa, langa cei dragi. Iar in conditiile deosebite conferite de finisajele de cea mai buna calitate, spatiile locuibile generoase, utilitatile si facilitatile realizate la standarde europene va ofera nu doar o locuinta eleganta ci si confortabila.

Fiecare client are posibilitatea sa-si personalizeze casa, atat ca si compartimentare cat ca si arhitectura, impreuna cu arhitectii nostri, astfel incat sa beneficieze la finalul procesului de constructie de casa mult dorita.

Casele se construiesc pe masura ce se contracteaza si, desi toate vor fi personalizate de catre beneficiarii lor, arhitectii nostri vor avea grija sa pastreze o linie urbanistica comuna si o cromatica armonioasa a intregului ansamblu rezidential.

Casele tip duplex (casele cuplate), sunt construite pe doua niveluri, parter si etaj mansardat, au structura de rezistenta din beton armat, pereti exteriori si interiori din caramida eficienta, tip Porotherm, acoperisul este acoperit cu tigla metalica Wetterbest, tamplaria este din PVC, 5camere, Veka, cu geam tripan, instalatia sanitara si termica din polipropilena, termoizolatia exterioara din PVC 10cm grosime, iar la acoperis din 2 straturi de vata minerala de cate 10cm grosime. Gasiti aici lista completa a materialelor ce intra in alcatuirea caselor – (lista materiale folosite).

Localizare:

Ansamblul rezidential Ozun, este amplasat in sectorul 3, in zona Titan – Th. Pallady – Metrou, in spatele reprezentantei Opel, pe strada Lunca Ozunului, la cca. 8 – 10 minute de mers pe jos de la oricare din gurile de metrou Nicolae Teclu, sau 1 Decembrie 1918.

La o distanta mica de B-dul Theodor Pallady, in sectorul 3 al capitalei, la 10 de minute distanta fata de zona centrala a orasului, proiectul nostru raspunde cerintelor dumneavoastra! Zona este in plina schimbare, in ultimii ani accentuandu-se tot mai mult dezvoltarea rezidentiala a acesteia. In apropiere sunt gradinite, scoli, licee, restaurante, centre comerciale, sali de fitness, etc.

Accesul este unul facil dinspre Th. Pallady. De asemenea, se poate iesi foarte rapid catre soseaua de centura si catre Autostrada Soarelui. Se poate ajunge foarte repede pe Splaiul Unirii sau spre Pantelimon.

Casele cuplate, duplex, au suprafete construite incepand de la 153mp si 120mp utili, 215 mp teren din care aproximativ 140 mp curte libera si sunt 125.000 eur + TVA; sunt in regim parter + etaj si dispun de o compartimentare care ofera un maxim de confort si utilitate.

Finisajele sunt alese de fiecare client in parte, noi punem la dispozitie o lista de bugete (lista bugete duplexuri).

Fiecare detaliu a fost bine gandit, astfel, arhitectura moderna, facilitatile proiectului (paza, locuri de parcare, etc), pretul accesibil, fac din Ozun Residence o investitie foarte avantajoasa, pentru cei care cauta case noi de vanzare intr-un ansamblu rezidential de vile in sectorul 3 al capitalei, in zona cu acces la metrou.

OZUN-1-slide2-940_401_v2

Case individuale si cuplate, in proiectul rezidential Ozun Residence – sector 3, Titan zona Theodor Pallady.

Plan de situatie Ozun (PDF)
- schita tehnica

Buget (PDF)
- bugete finisaje duplex