FAQs

1. Care e termenul de finalizare al proiectului?

Termenul de finalizare al proiectului este septembrie 2016 (constructia unei case dureaza 6 luni din momentul semnarii contractului).

2. Cate case vor fi in total in complex la finalul acestuia?

Proiectul va avea 18 case.

3. Care este varsta medie/predominanta a actualilor locatari/celor care s-au hotarat deja sa se mute in complex in viitorul apropiat?

Varsta medie este de 35 de ani, It-isti, manageri, doctori si proprietari de firma.

4. Ce provider de telefonie/internet/cablu exista in complex?

RDS, internet pe fibra optica.

5. Stiu ca le-am discutat, dar, ca sa ma asigur ca am retinut corect, mai spuneti-mi o data sumele/procentele necesare pentru rezervare, avans (si momentul in care trebuie sa fac aceasta plata) si plata finala.

3000E, este avansul cu care se pleaca la drum, se semneaza precontractul si incepe lucrul cu arhitecta. Dupa ce este definitivat proiectul stabilim impreuna, in functie de posibilitatile fiecaruia, transele de plata in baza unui act aditional.

6. Mi-ati spus ca diferenta de pret intre casa individuala si duplex e undeva intre 30 si 40K EUR. Imi puteti spune de unde vine diferenta?

Din suprafata diferita a terenului, din solutia constructiva diferita si din mici diferente la bugetele de finisaje.

7. Aveti solutii dedicate de finantare? Daca da, dati-mi detalii.

Avem un broker istet care ajuta fiecare client care are nevoie de finantare, infunctie de particularitatile acestuia si fara costuri suplimentare.

8. Gradina se insamanteaza cu gazon?

Spatiul public intre carosabil si limita proprietatii este in grija noastra. Curtea se preda curata, dupa santier si atat, amenajarea este in sarcina clientilor. Gardul de la strada este in sarcina noastra, celelate laturi se fac pe cheltuiala clientului. Exista regului privind gardurile.

9. Bransamentul la TV, internet, gaze si curent este individual?

Toate bransamentele sunt individuale si contorizate.

10. Se poate pune incalzire in pardoseala la parter? Daca da, cam care e bugetul care trebuie alocat?

Se poate face incalzire in pardoseala si se plateste separat diferenta de pret intre solutia clasica, inclusa in pret si cea prin pardoseala. Nu am o estimare la acest moment.

11. Casa are acces in pod din interior?

Da, are o trapa de vizitare si se amenajeaza o zona de depozitare in pod.

12. Exista vreun balcon/logie?

Casele nu au balcoane. Se pot face la cerere, contra cost.

13. Se poate schimba forma, numarul si pozitionarea geamurilor?

Da, in cadrul lucrului cu arhitectul, privind personalizarea casei se pot face toate aceste solicitari. prin specificul sau duplexul se preteaza mai mult la modificaride interior, dar, totul se dicuta.

14. Se poate schimba culoarea de la exterior?

Da, culoarea la exterior este aleasa de clienti, eu doar imi dau acordul.

15. Care este inaltimea minima in camerele de la etaj? Imi puteti da un plan din care sa reiasa si inaltimea fiecarui perete?

Inaltimea minima este de 178-180cm, mansarda este inalta

16. Exista vreo restrictie in ceea ce priveste gardul (inaltime, material, culoare)?

La strada, peluza, sau gard viu, sau gard din lemn, sipci orizontale, inaltime 120cm, culoare nuc, se construieste, pe cheltuiala clientului, de la aliniamentul fatadei principale. Pe celelate laturi gard plasa verde, sau sipci de lemn, inaltime 180cm.

17. Ce garantie oferiti pentru casa (durata si in ce consta)?

Garantia este de minim 2ani, apoi pentru geamuri, centrala, termopane, se dau direct garantiile furnizorilor, de la 5 la 10 ani.